Παρακολουθήστε το κουκλοθεατρικό ντοκιμαντέρ με τίτλο: «οι κουκλοπαίχτες μας επανασυστήνονται» χωρισμένο σε 3 μέρη, για τους κουκλοπαίκτες του χθες που είναι ακόμα και σήμερα, για τους σημερινούς που ονειρεύονται το αύριο και για όσους μας καμαρώνουν από μακριά. Λόγια αγάπης, μνήμες ζωντανές, ελπίδα για το «Τώρα» και επιμονή για το «Αύριο». Θυμηθήκαν οι παλιοί και μάθανε οι νέοι. Κοινός παρανομαστής σε όλους: η αγάπη για το κουκλοθέατρο, η οικογένεια, το όλοι μαζί, η Unima.

 

  Στο πλαίσιο του διαδικτυακού φεστιβάλ της UNIMA HELLAS πραγματοποιήθηκαν πέντε διαδικτυακά εργαστήρια, πέντε παρουσιάσεις παραστάσεων και δύο συζητήσεις με θέμα «Σύγχρονες τάσεις του κουκλοθεάτρου», οι οποίες μεταδόθηκαν ζωντανά (live streaming) μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του Ελληνικού Κέντρου Κουκλοθεάτρου.

 

 

Οι συζητήσεις θα μεταδόθηκαν ζωντανά (live streaming) μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του Ελληνικού Κέντρου Κουκλοθεάτρου,  και είναι ανοιχτές για όποιον επιθυμεί να τις παρακολουθήσει μέσα από το κανάλι μας στο YouTube.

 

Leave a Reply

Copyright © 2023 All Rights Reserved ®
Κουκλοθέατρο Άριμα
Κατασκευή Ιστοσελίδας: Ax-Easy