Το Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας του Κιλκίς στηρίζει τη δημιουργία της συλλογικής παραγωγής της κουκλοθεατρικής κολεκτίβας ΤΑΡΑΞΑΚΟ και φιλοξενεί την πρώτη δια ζώσης συνάντηση των μελών της που θα γίνει στο Κιλκίς από τις 7 μέχρι τις 15 Ιουλίου 2021, με την υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς.
Η συνάντηση περιλαμβάνει καθημερινές πολύωρες πρόβες των επαγγελματιών κουκλοθεάτρου για την ολοκλήρωση της συλλογικής παραγωγής που θα παρουσιαστεί το Φθινόπωρο του 2021. Τις τελευταίες 4 ημέρες της συνάντησης θα γίνουν γυρίσματα για την καταγραφή των προβών και τη δημιουργία οπτικοακουστικού υλικού προώθησης και τεκμηρίωσης της δουλειάς της ομάδας.
Το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Ιουλίου, η ομάδα ΤΑΡΑΞΑΚΟ θα προσφέρει δωρεάν Κουκλοθεατρικά Εργαστήρια και Δρώμενα για παιδιά και ενήλικές.
Οι ομάδες που συμμετέχουν στην πρώτη συλλογική παραγωγή της Κολεκτίβας ΤΑΡΑΞΑΚΟ με τις παραστάσεις τους είναι οι: Θέατρο Μαριονέτας ΑΝΤΑΜΑΠΑΝΤΑΧΟΥ (Αθήνα), Θέατρο Κούκλας και Σκιών ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ (Αθήνα), Κουκλοθέατρο ΜΑΝΙΒΕΛΑ (Αθήνα), Κουκλοθέατρο ΑΡΙΜΑ (Κρήτη), Θρεπτικό Θέατρο Μαγειρεμένο με Κούκλες ΜΑΡΜΙΤΑ (Θεσ/νίκη), Θέατρο Κούκλας REDICOLO (Θεσ/νίκη).
Περισσότερες πληροφορίες θα αναρτηθούν σύντομα.

Leave a Reply

Copyright © 2023 All Rights Reserved ®
Κουκλοθέατρο Άριμα
Κατασκευή Ιστοσελίδας: Ax-Easy