Κουκλοθέατρο και κλόουν για παιδιά και μεγάλους που αγαπάνε ακόμα τα παιχνίδια !

H Ιωάννα Μαμακούκα  σε συνεργασία με το κουκλοθέατρο Άριμα παρουσιάζει το καινούργιο της θεατρικό έργο με τον τίτλο

“Χριστούγεννα, Μυστήρια & Θαύματα”. Η παράσταση είναι γεμάτη φαντασία και χιούμορ. Το σκηνικό ακολουθεί μια σειρά από μεταμορφώσεις σε ένα μαγευτικό περιβάλλον.
Η πρωτότυπη μουσική γράφτηκε από τον συνθέτη Κώστα Μανίκη ενώ η σκηνοθεσία, οι κούκλες και οι κατασκευές έγιναν από τον Κωστή Ζαϊμάκη στο Ηράκλειο Κρήτης.
«Χριστούγεννα, μυστήρια και θαύματα».

Στην ιστορία εμφανίζεται η Τζεπέτα στο εργαστήριο της. Είναι δις-δισέγγονη του γνωστού Τζεπέτο, του παιχνιδοφτιάχτη πατέρα του Πινόκιο. Στο εργαστήρι της αναλαμβάνει κατασκευές και επισκευές παιχνιδιών και δέχεται παραγγελίες για παιδικά χριστουγεννιάτικα δώρα. Ο Καρκάντζος, ένας καλικάντζαρος λευκός σαν κουραμπιές και πολύ λιχούδης, θέλει να πριονίσει το δέντρο της γης και της ζωής. Ψάχνοντας για λιχουδιές, θα βρεθεί στο εργαστήρι της Τζεπέτας όπου εκεί θα γνωρίσει μια κούκλα χορεύτρια, την Φινόκια και μαζί θα ζήσουν μια συγκλονιστική περιπέτεια.
.
Ιδέα – κείμενο: Ιωάννα Μαμακούκα
Σκηνοθεσία-Σκηνογραφία: Κωστής Ζαϊμάκης
Μουσική: Κώστας Μανίκης

Το έργο  παίζεται από 15/12/2019 στο Studio Vis Motrix καθώς και σε σχολεία και συλλόγους στην Θεσσαλονίκη για όλη την περίοδο των γιορτών.

Copyright © 2023 All Rights Reserved ®
Κουκλοθέατρο Άριμα
Κατασκευή Ιστοσελίδας: Ax-Easy