Δύο υπέροχες παραστάσεις ζήσαμε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε , όσοι παρευρεθήκαμε στις παραστάσεις του κουκλοθέατρου Άριμα.
Εξαιρετική η Ιωάννα Μαμακούκα, μας εξέπληξε για ακόμη μία φορά με το ταλέντο της.

Η παράσταση ήταν γεμάτη φαντασία και χιούμορ. Μέσα από τους μύθους ζώων , μας έκανε να γελάσουμε αλλά και να προβληματιστούμε με τα διάφορα παθήματα των ανθρώπων και των ζώων. Το σκηνικό ακολουθώντας τις μεταμορφώσεις της αφηγήτριας ήταν άρτιο. Η παρουσία της και ο συνδυασμός πολλών θεατρικών τεχνικών, ο λόγος των λαϊκών παραμυθιών και η σκηνοθεσία του Δαμιανού Κωνσταντινίδη ψυχαγώγησαν πραγματικά τα παιδιά μας.

Το κοινό, ήσασταν εκπληκτικό, ήρθατε όλοι ανεξαιρέτως νωρίτερα από την ώρα έναρξης των παραστάσεων και υποδείξατε το υψηλό πολιτιστικό επίπεδο σας. Η γεμάτη αίθουσα γέμισε με τα χαμόγελα και τα χειροκροτήματα σας και μας χάρισε την ικανοποίηση ότι δεν αγωνιζόμαστε μάταια, και επιτέλους μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι είμαστε ένας από του πιο σημαντικούς χώρους πολιτισμού στο Ηράκλειο, χωρίς τις εκπτώσεις και τις χυδαιότητες των περισσοτέρων. Και όταν άλλοι καλλιτέχνες έρχονται για να πάρουν καινούργιες ιδέες και γιατί όχι να αντιγράψουν, η χαρά μας είναι διπλή…

Συγχαρητήρια Γιάννα. Σε ευχαριστούμε για την αλήθεια σου , την ειλικρίνεια σου, την εύθραυστη ευαισθησία σου και για την αυθεντική τέχνη σου που μας μοιράστηκες. Ευχόμαστε να συνεχίσεις ακούραστη με τον ίδιο ρυθμό.

Copyright © 2023 All Rights Reserved ®
Κουκλοθέατρο Άριμα
Κατασκευή Ιστοσελίδας: Ax-Easy