Πού και πότε;
Το σεμινάριο πραγματοποιείται στην εξοχή λίγο έξω από την πόλη του Ηρακλείου.

Η μέρα είναι συνήθως Παρασκευή απόγευμα, αλλά μπορεί να πραγματιποιείται και άλλες ημέρες της εβδομάδας και ώρες πρωινές.

Το μάθημα μπορεί να πραγματοποιείται σε ώρα προπόνησης αλλά ούτε αυτό είναι κανόνας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε και να κλείσετε θέση.

Γίνε ξυλοπόδαρος

Θέλεις να μάθεις ξυλοπόδαρα; Έλα στο σεμινάριο,και θα  μάθεις όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για να γίνεις ξυλοπόδαρος. Θα ανέβεις στα ξυλοπόδαρα και θα έχει πολύ πλάκα! Μια απίστευτη εμπειρία από υψηλού σε περιμένει! Φυσικά, μην φοβηθείς να ανέβεις, μην φοβηθείς να περπατήσεις, γιατί απλούστατα δεν πρόκειται να πέσεις ποτέ! Μεγάλο ψέμα άραγε ή αλήθεια;

Αυτό το εργαστήριο θα αποτελέσει πρόκληση για να  μάθετε περπάτημα  σε ξυλοπόδαρα  μόνο μέσα σε δύο ημέρες εντατικής προπόνησης. Το εργαστήριο απευθύνεται σε ανθρώπους με γενικά καλή αίσθηση της ισορροπίας και της κίνησης προκειμένου να καλύψουν έδαφος γρήγορα.

Η προηγούμενη εμπειρία στα ξυλοπόδαρα είναι χρήσιμη, αλλά όχι απαραίτητη.

Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 4 ώρες και το κόστος είναι 60 €.

Υπάρχει δυνατότητα για ιδιαίτερο μάθημα στα ξυλοπόδαρα καθώς και για masterclass σε προχωρημένους. Έχουμε δανεικά ξυλοπόδαρα για όλους τους συμμετέχοντες, αλλά οποίος θέλετε να αγοράσετε δικά σας, μπορούμε να  σας κατασκευάσουμε, τα ξυλοπόδαρα που σας ταιριάζουν, σε καλή τιμή ή ακόμη και να σας δώσουμε τα σχέδια για να τα κατασκευάσετε εσείς.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.