Νέα

ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΟ ΚΕΘΕΑ

By 23 Αυγούστου, 2022 23 Νοεμβρίου, 2023 No Comments

Συμβάλλουμε με το δικό μας τρόπο να γίνει όλη η πόλη μια γιορτή. Σχεδιάζουμε να δώσουμε στο ευρύτερο κοινό της πόλης του Ηρακλείου έναν διαφορετικό τρόπο επικοινωνίας …σε πραγματικό τοίχο και όχι εκείνον τον εικονικό.

Στα πλαίσια του Πολιτιστικού Φεστιβάλ «Τέχνη Καθ’ οδόν» 2022 και με την αμέριστη υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου, το κουκλοθέατρο ‘Αριμα και η Συμβουλευτική Μονάδα Εφήβων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου από τις 17.00-23.00 θα βρίσκεται στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου.

Το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με έδρα το Ηράκλειο, έχει δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο υπηρεσιών από το 1999 με στόχο την ενημέρωση – κινητοποίηση και τη θεραπεία. Απευθύνεται σε ενήλικους, έφηβους, κρατούμενους και αποφυλακισμένους χρήστες παράνομων και νόμιμων εξαρτήσεων (ναρκωτικά, αλκοόλ, τζόγο, διαδίκτυο) και τις οικογένειές τους, από όλη την περιφέρεια του νησιού μας. Παράλληλα το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ αναπτύσσει δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης σε ειδικές πληθυσμιακές ομάδες όπως μαθητές, καθηγητές και γονείς. Το πρόγραμμα είναι στεγνό δηλαδή δεν χορηγούνται υποκατάστατα, η συμμετοχή είναι εθελοντική και οι υπηρεσίες προσφέρονται δωρεάν. Βασικός στόχος του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ είναι η ψυχολογική απεξάρτηση, η εκπαίδευση, η επαγγελματική κατάρτιση και η ομαλή επανένταξη των μελών στην κοινωνία.

Η Συμβουλευτική Μονάδα Εφήβων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ είναι η μονάδα που απευθύνεται σε έφηβους και νεαρούς ενήλικες (13-21 ετών) που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τις εξαρτήσεις (νόμιμες – παράνομες) και τις οικογένειες τους.

 

Copyright © 2023 All Rights Reserved ®
Κουκλοθέατρο Άριμα
Κατασκευή Ιστοσελίδας: Ax-Easy