Το Κουκλοθέατρο Άριμα  συμμετέχει στην Κουκλοθεατρική κολεκτίβα «ΤΑΡΑΞΑΚΟ», ένα δίκτυο επαγγελματιών του κουκλοθεάτρου απ’ όλη την Ελλάδα, που δημιουργήθηκε κατά την περίοδο του πρώτου εγκλεισμού.  Αποφασίσαμε  να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να οργανώσουμε συλλογικές δράσεις.
Απέναντι στο φόβο και την αποξένωση που επέφερε η πρωτόγνωρη συνθήκη της πανδημίας , αντιτάσσουμε το «Μαζί».
Βασικός άξονας οι σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ μας, η αλληλεγγύη και η αλληλοβοήθεια. Σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία, επιδιώκουμε με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού προς όλους, να κρατήσουμε την Τέχνη και δουλειά μας ζωντανή .
Δουλεύουμε πάνω σε ενα πολυμορφικό πρότζεκτ κουκλοθεάτρου, καρπό μιας πολύμηνης συλλογικής διαδικασίας , που αντλεί το περιεχόμενο του απο τον αντίκτυπο των βιωμάτων του τελευταίου χρόνου .
Οι ψηφίδες του αντανακλούν τη διαδρομή της συλλογικής μας διαδικασίας.
Το αποτέλεσμα, ένας εναγκαλισμός διαφορετικών αισθητικών και τεχνικών προσεγγίσεων, που δημιουργούν μια πρωτότυπη φόρμα όπου η ατομικότητα και η ομαδικότητα συνυπάρχουν αρμονικά.
Ενώνουμε τις δυνάμεις μας , τις γνώσεις, την εμπειρία και το μεράκι μας και με κοινό προσανατολισμό την προάσπιση της Ζωντανής Τέχνης, αυτής που πραγματώνεται με την ταυτόχρονη φυσική παρουσία κοινού και καλλιτέχνη.
Οργανώνουμε συλλογικές δράσεις, παραστάσεις, μικρά φεστιβάλ.

 

Leave a Reply

Copyright © 2021 All Rights Reserved ®
Κουκλοθέατρο Άριμα
Κατασκευή Ιστοσελίδας: Ax-Easy